abitop2

AL MEER DAN EEN EEUW PRODUCENT VAN TECHNISCHE BORSTELS

Sinds 1910 hebben wij ons ontwikkeld tot een totaalleverancier van borstels

De Almelose Borstelindustrie is een begrip op het gebied van technische borstels
Sinds de oprichting in 1910 heeft ABI zich al drie generaties lang ontwikkeld tot een totaal leverancier van borstels. Op dit moment is de vierde generatie zich al aan het inwerken. ABI is een begrip op het gebied van technische borstels, die hun weg vinden naar klanten over de hele wereld. ABI levert borstels voor alle takken van de industrie. De indrukwekkende ervaring staat garant voor een constant hoog kwaliteitsniveau en een lange levensduur, die kenmerkend zijn voor alle borstels uit het enorme assortiment van de ABI.

Onze producten worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen en door onze technische knowhow leveren wij u de optimale borstel die u nodig heeft voor uw toepassing.

De deur staat altijd open
Mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt, waardoor het praktisch onmogelijk is om iedere borstelvariant te laten zien. Onze service houdt niet op bij het produceren en verkopen, maar indien gewenst maken wij met u een afspraak om tot een gewenste borstelkeuze te komen. Mocht u nog verdere informatie willen dan staat ons verkoop team u graag te woord, ook een bezoek brengen aan onze showroom is mogelijk.

Duurzaamheid

ABI produceert “groen”
ABI doet er alles aan om zo optimaal mogelijk met het milieu mee te denken en daardoor zo “groen” mogelijk te produceren. In de productie gaan wij zorgvuldig om met het hergebruiken van materialen. Alle materialen worden vanuit het productie proces zorgvuldig gescheiden en afgevoerd naar diverse recyclingbedrijven.

ABI recyclet productieafval
Op basis hiervan is het certificaat van officieel hergebruik van productieafval ons toegekend. Zo probeert ABI op haar eigen manier een steentje bij te dragen aan een beter en gezonder leefmilieu.

recycle1
Innovatie

ABI bedenkt innovatieve oplossingen
Onze succesformule is de innovatieve uitdaging. Onze huidige moderne twee productiehallen met een speciale ruimte voor innovatieve oplossingen geeft ons de ruimte om optimaal voor u als klant te produceren. Onze borstelsystemen reinigen, transporteren, slijpen, begeleiden, dragen, polieren, positioneren, etiketteren of sorteren. De mogelijkheden zijn onbegrensd.

Ons team is voortdurend met u als sparringpartner bezig om nieuwe toepassingen te ontwikkelen. Wij denken met u mee en dragen bij tot een innovatieve oplossing van uw probleem als blijkt dat er geen standaard oplossing voor u is.

01-abi-almelo
Kwaliteit

ABI staat voor kwaliteit, service en kwantiteit
In vele takken van de industrie, zoals bijvoorbeeld de betonindustrie, textielindustrie, levensmiddelenindustrie, landbouw en veeteelt, machinebouw en metaalindustrie zorgt ABI voor een hoge productiviteit, comfort en zekerheid.

Overtuig u zelf van onze kwaliteit, innovativiteit, service en onze betrouwbaarheid. Het is onze uitdaging om een hoge prestatie te leveren middels onze moderne borstelmachines.

screen-shot-2016-04-19-at-16.07.47